Eersel - Groenheyde

Eersel - Eersel
Actueel aanbod

€ 579.000,- tot € 699.000,-

Over dit project

Sommige dromen zijn het meer dan waard om waar te maken. Met het hoofd, maar vooral met het hart gaan we een prachtige buitenplaats veranderen in een groene oase. Een plek die we liefdevol Groenheyde hebben gedoopt. In het buitengebied net buiten de bebouwde kom van de gemeente Eersel ontwikkelen we in al zijn kleinschaligheid een 'groots' project. Met een zachte G wel te verstaan, want we creƫren op deze plek slechts 4 authentieke, maar tegelijkertijd landelijk moderne Brabantse boederijwoningen.

Intiem en pittoresk, omgeven door heel veel groen. Vanuit een landschappelijke architectuur verbinden we alles en iedereen. Letterlijk, want de groene binnenplaats waar ook extra parkeerplaatsen gerealiseerd zullen worden, deel je met elkaar

Interesse?
Wil je op de hoogte worden gebracht zodra de verkoop start? Schrijf je dan in.
Ga naar de projectwebsite https://www.groenheyde.nl/

Meer informatie

Kenmerken

Project
Eersel - Groenheyde
Woningen
4 van 4 beschikbaar
Prijs
€ 579.000,- tot € 699.000,-
Type woningen
Geschakeld

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Eersel.

Aanmelden