Eersel - De Rosheuvel

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Eersel - Eersel
Actueel aanbod

€ 400.000,- tot € 645.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
114 - 142m2
Kaveloppervlak
101 - 462m2
Inhoud
420 - 654m3

Over dit project

Aan de zuidkant van Eersel verrijst aan de Rosheuvel een kleine, nieuwe woonbuurt met 28 aantrekkelijke en energiezuinige woningen in Brabantse bouwstijl. Het plan bevat een mooie mix van vrijstaande huizen, halfvrijstaand en rij- en hoekwoningen. Naast de 17 koopwoningen maken ook 11 sociale huurwoningen deel uit van de nieuwe wijk. Voor elk wat wils! In het midden komt een driehoekige groenvoorziening met speelmogelijkheden voor de kinderen.

Handhaving van enkele bestaande bomen zorgt ervoor dat het groen op dit ‘brinkje’ al snel een volwassen uitstraling krijgt. Enkele wadi’s staan borg voor een goed waterbeheer. Er is voor auto’s slechts één ontsluitingsweg, vanaf de Boekweit, dus hier komen alleen de bewoners en hun bezoekers met de auto. Zo blijft de woonbuurt autoluw, veilig en kindvriendelijk. De parkeerhavens worden ‘ingepakt’ in het groen. Basisschool, sportvelden en scouting liggen op loopafstand voor de kinderen, die gebruik kunnen maken van een wandel- en fietspad naar de Rosheuvel.

GENIETEN IN EEN PRACHTIGE OMGEVING
Wonen in Eersel is wonen in een authentiek Brabants dorp met alle belangrijke voorzieningen én volop natuurschoon rondom. Het fraaie, historische Marktplein biedt een ruime hoeveelheid terrassen en horecagelegenheden waar het goed toeven is. De beelden van de ‘Contente Mens’ en de ‘Pronte Vrouw’ zien hier goedkeurend hoe inwoners en toeristen genieten van een biertje of een wijntje na een fietstocht in de prachtige natuurrijke omgeving. Niet voor niets noemen ze Eersel wel de ‘Parel van de Kempen’. Eersel is ook een moderne woongemeente met een ruim aanbod aan winkels, onderwijs, cultuur en sport.

ZOEK DE DRUKTE OP EN WOON IN ALLE RUST
Het dorp heeft de oprit naar de A67 waardoor je binnen 20 minuten in het bruisende centrum van Eindhoven staat. Zo komt het plezier van de stad samen met de rust van het dorp. Stad en natuur binnen handbereik. Zo kan ook de stadse mens heerlijk wonen in een dorp.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Eersel - De Rosheuvel
Koopwoningen
17
Prijs
€ 400.000,- tot € 645.000,-
Type woningen
Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Eersel.

Aanmelden